fejléckép

Főoldal

AnimePiac Információk

Már csak napok vannak hátra a piacig és szeretnénk szokás szerint egy kis segítséggel szolgálni és némi plusz infóval. :)

A helyszínt még nem ismerők számára: a Müszi a Corvin üzletközpont harmadik emeletén található, bejutni a Somogyi Béla utca felől lehet, itt a nagy zöld ajtót kell keresni (első kép).

Ha esetleg nincs nyitva, akkor be kell csöngetni, nyitják.
A Müszi innen lépcsőn közelíthető meg, akinek ez nehézséget okoz, vagy sok cuccal érkezik, a Corvin teher portája felől jöhet fel lifttel, ez a Márkus Emília utcában található (második kép). Ehhez valamilyen formában jelezzétek, hogy szeretnétek használni a liftet, ismerős útján, vagy akár facebookon üzenhettek nekünk, igyekszünk figyelni, esetleg a 06 (70) 3667670 vagy 06 (30) 9934852 számon.  Abban az esetben, ha segítség kell az odajutáshoz mégis és nem találsz oda, abban az esetben is kérlek, hogy keress fel minket a megadott telefonszámok egyikén vagy FB oldalunkon!

A bepakolás árusok részére 9 órától  míg a látogatók, vásárlók részére 10 órától lehetséges a bejutás

Főbejárat a Somogyi Béla utca felöl, a TopClean ruhatisztító után. (Europeum pláza parkolólehajtó/kihajtójával szemben.

 

 

Teherporta egy utcával beljebb a Márkus Emília utcában található. Itt nincs kaputelefon, amivel jelezni lehet a Müszibe.

 

Térkép:

 

Írjatok itt vagy a facebookon, ha van még kérdésetek. :)
Jó készülődést!Fel↑